Pomar

pomar logga
Grundades i södra Finland 1960, Pomarfin produceras ursprungligen barns
första steg skor. Ända sedan vi har fört kvalitet i allt vi gör.
Idag producerar vi okomplicerade och vackra skor med ursprungliga nordiska arv.
Pomarfin är ett finskt familjeföretag och passionen för skon gör körs i tredje generationen. Ett halvt decennium av erfarenhet av skoindustrin har gett oss funktionell och teknisk expertis tillsammans med omfattande branschkunskap.

Vår produktion ligger i Estland, Europa. Idag producerar vi 200 000 par skor årligen med 110 anställda. Vi har ambitiösa tillväxtplaner och vår produktion är skalbar utan att kompromissa med kvaliteten på arbete och material.
Våra engagerade medarbetare är rättmätigt stolta över hantverk som går in i varje enskild produkt.

Vi samarbetar med högkvalitativt läder och tyg tillverkare att erbjuda de mest innovativa, hållbara och mångsidiga material som finns tillgängliga. En av våra huvudleverantörer är GORE – TEX ®.
Med deras foder kombineras med rätt överdelar, kan vi se både helt vattentät och helt andas skor samtidigt. WL Gore granskar deras tillståndshavarna årligen och 2012 Pomarfin fick den högsta någonsin poäng av alla tillverkare på kvalitet.

Sedan början har vi haft starka värden som vi baserar vårt företag. Vi tror på att behandla kunder, partners, leverantörer och varandra med ärlighet, integritet och respekt. Vi är mycket stolta att vara en ansvarig producent och arbetsgivare.

Dessa texter är översatta från finska till svenska från Pomars hemsida i Finland.